Vinterstøvler børn - vinterstøvler dame og vinterstøvler herre

Se vores flotte udvalg af lækre, smarte vinterstøvler i robust og fantastisk kvalitet, her på vores webshop.

Se udvalget af vinterstøvler til kvinder, mænd og børn her :

Vinterstøvler dame

Se udvalget af vinterstøvler til damer her : Vinterstøvler dame

Vinterstøvler herre

Se udvalget af vinterstøvler til herre her : Vinterstøvler herre

Vinterstøvler børn

Se udvalget af vinterstøvler til børn her : Vinterstøvler børn


Den danske vinter kræver ofte at fodtøjet er i rigtig god kvalitet og i nogle holdbare, lækre materialer. Derfor har vi et stort varieret udvalg af kvalitets vinterstøvler til ethvert behov. Vi har lækre kvalitets vinterstøvler til damer, vinterstøvler til herre og vinterstøvler til børn i mange spændende designs. Trenden indenfor vinterstøvler skifter fra år til år, men der er helt klart også nogle klassiske vinterstøvler som bare er moderne år for år, og som er super holdbare. Du kan få vinterstøvler med flotte mønstre, prints og rigtig fine detaljer, samtidig med at funktionaliteten af støvlen jo også spiller ind. Alle vores vinterstøvler er fra de kendte kvalitets skofabrikanter, så du kan være sikker på at kvaliteten er i orden og vinterstøvlerne kan holde til det danske vejrs luner.

Se mærker her :

ECCO vinterstøvler
Rieker vinterstøvler
Primigi vinterstøvler
Hummel vinterstøvler
Angulus vinterstøvler
Green Comfort vinterstøvler
Viking vinterstøvler
Superfit vinterstøvler
Merrell vinterstøvler
Kangaroos vinterstøvler
Geox vinterstøvler
Tamaris vinterstøvler
Rugged Gear vinterstøvler
Gabor vinterstøvler
Bundgaard vinterstøvler
Enfant vinterstøvler
Bisgaard vinterstøvler
.

Du kan få vinterstøvler med lækkert, tykt fór som varmer dine kolde fødder gennem hele vinteren, eller du kan få en støvle med kun en smule fór, så du også kan have dem på de dage hvor solen måske står højt på himlen, men hvor vinden er ekstra kold. Vinterstøvler uden fór, kan fås i mange forskellige designs og kan bruges både til hverdag og til fest i de kolde måneder. Når det kommer til kvaliteten af støvlen går vi aldrig på kompromis, og der er vinterstøvler til ethvert behov i vores webshop. Det kan være praktisk at en vinterstøvle er vandtæt, og har man behov for det, skal man sørge for at købe en vinterstøvle med et tex-materiale. Tex-materialet, som eksempelvis GoreTex, er en membran i støvlen som stopper vandmolekylerne fra at trænge ind i støvlen. Derudover er de fleste vinterstøvler vandafvisende, og kan imprægneres med beskyttende midler, så vandet glider af støvlen uden at trænge ind. Selve imprægneringen skal holdes ved lige, for at opnå det bedste resultat. Imprægneringen afhænger også meget af hvilket materiale vinterstøvlen er lavet i, da ægte læder tager imod imprægneringen meget bedre, hvor midlet har svært ved at trænge igennem kunstige materialer, så det kan danne en afvisende hinde. Dette skal man være opmærksom på, både når man køber støvlen og når man køber plejemidler til vinterstøvlerne.

Vi har et bredt udvalg af vinterstøvler til både, børn, herre og damer, og der er støvler med den mest optimale pasform til enhvers individuelle behov. Vinteren kan være en periode med mange uheld fordi folk glider rundt på de isbelagte fortov, de snedækkede parker og de glatte veje, og her kan det være en kæmpe fordel at have fokus på at vinterstøvlerne er skridsikre. Vinterstøvlerne i vores sortiment har selvfølgelig i forvejen en god sål under bunden, så man ikke glider rundt på isen, men især børn og ældre kan have stor gavn af ekstra skridsikre vinterstøvler. Udover at sålen i vinterstøvlerne skal være skridsikre i bunden er det også vigtigt at selve sålen er stødabsorberende, da man gerne har vinterstøvlerne på i mange timer af gangen. Det er derfor vigtigt at man ikke overbelaster sin krop ved at have vinterstøvler på som ikke rigtig giver efter når man går, men er opmærksom på at sålen skal kunne give efter og virke stødabsorberende når man går. Fordi fødderne tit får det varmt i et par gode vinterstøvler, indeholder vores vinterstøvler også svedtransporterende såler. Dette modvirker både sved og lugt i støvlen og forlænger derved vinterstøvlens levetid.

 

 

 

Butikker

Skolageret · Gravene 31-33 · Viborg
Tlf. 86 62 03 44 · info@skolageret.dk
CVR 32 57 81 28

mandag-onsdag:

kl. 10.00-17.30

torsdag:

fredag:

kl.   9.30-17.30

kl.   9.30-18.00

lørdag:
1. lørdag i måneden

kl.   9.30-13.00
kl.   9.30-14.00

 

ECCO · Sct. Mathias Centret 317
Tlf. 86 60 13 33
· ECCO@skolageret.dk

 

mandag-torsdag: 

kl.   9.30-18.00

fredag:

kl.   9.30-19.00

lørdag:
 

kl. 10.00-15.00
 

 

SKOSHOP · Sct. Mathias Centret 317
Tlf. 86 61 14 66 · skoshop@skolageret.dk

 

mandag-torsdag: 

kl.   9.30-18.00

fredag:

kl.   9.30-19.00

lørdag:

 

kl. 10.00-15.00