Tilbage til oversigt

Cookie- og privatlivspolitik

Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer, smartphone, tablet m.v. for at kunne genkende denne enhed. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

Sådan sletter eller blokerer du for cookies:

Afhængigt af hvilken type enhed, styresystem eller browser du anvender, kan du herunder finde en guide til at slette eller blokere for cookies.

Formål med cookies på vores website:

Vi anvender cookies til af forbedre brugeroplevelsen og de tekniske funktioner på vores website. Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site og føre statistik på dette. Målretning af annoncering, så vi kan vise dig de annoncer vi tror er mest relevante og hvor ofte den samme annonce vises. Vi anvender cookies fra følgende tredjeparter:

Google Analytics: Vi anvender cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på vores website og interaktionen med vores indhold. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her.

Google DoubleClick: Vi anvender cookies fra Google DoubleClick til at sikre dig relevante annoncer på Googles Displaynetværk og søgemaskine. Du kan fravælge eller ændre dine præferencer for Google annoncer her.

Facebook: Vi anvender cookies/Pixels fra Facebook for at kunne vise dig det mest relevante indhold og annoncering. Du kan læse mere om Facebooks cookies, Pixels m.v. her.

Brug af personoplysninger

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Skolageret.dk, skal du rette henvendelse på info@skolageret.dk eller telefon 86 62 03 44.

Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted.

Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes i 30-540 dage, afhængigt af type og brug.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

Ejeroplysninger:

Skolageret Viborg A/S
Gravene 31-33
8800 Viborg

Kontakt information:
Telefon: 86 62 03 44
Email: info@skolageret.dk

Butikker

Skolageret · Gravene 31-33 · Viborg
Tlf. 86 62 03 44 · info@skolageret.dk
CVR 32 57 81 28

mandag-onsdag:
torsdag:
fredag:
lørdag:
1. lørdag i måneden

 

kl. 10.00-17.30
kl.   9.30-17.30
kl.   9.30-18.00
kl.   9.30-13.00
kl.   9.30-14.00

 

🎄

 

ECCO · Sct. Mathias Centret
Tlf. 86 60 13 33
· ECCO@skolageret.dk
Samme åbningstid som Skoshop

 
SKOSHOP · Sct. Mathias Centret
Tlf. 86 61 14 66
· skoshop@skolageret.dk
 
mandag-torsdag:
fredag:
lørdag:
 
kl.   9.30-18.00
kl.   9.30-19.00
kl. 10.00-15.00
 
🎄

 

WEBSHOP KUNDESERVICE
Tlf. 20 90 73 26
E-mail: shop@skolageret.dk

 
mandag-fredag
lørdag
kl. 10.00-17.00
kl. 10.00-12.00