Persondatapolitik for kunder, Skolageret Viborg A/S

 

Her kan du læse, hvordan Skolageret Viborg A/S håndtere personoplysninger.

 

  1. Dataansvarlig

Skolageret Viborg A/S er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget om dig. Behandling af dine personoplysninger sker i overensstemmelse med lovgivningen.

 

Vores kontaktoplysninger er:

Skolageret Viborg A/S

Gravene 31-33

8800 Viborg

Telefon: 86 62 03 44

Mobil: 40 15 34 44

Mail: info@skolageret.dk

CVR-nr.: 32578128

 

 

  1. Hvilke personoplysninger indsamler vi, formålet med indsamlingen og retsgrundlaget for behandlingen

 

  • Besøg på hjemmeside

 

Når du besøger vores hjemmeside indsamler vi følgende personoplysninger om dig og din brug af hjemmesiden:

 

  • type af browser
  • søgetermer
  • IP-adresse
  • netværkslokation
  • informationer om computer

 

Formålet med indsamlingen

Optimering af brugeroplevelsen og hjemmesidens funktion, målrettet markedsføring, herunder retargeting via Facebook og Google, osv. Denne behandling af oplysninger er nødvendige for, at vi kan varetage vores interesser i at forbedre hjemmesiden samt vise dig relevante tilbud.

 

Retsgrundlaget

Vores behandling af dine personoplysninger sker på baggrund af interesseafvejningsreglen i EU Persondataforordningens art. 6, stk. 1, litra f.

 

Modtagere af oplysninger

Eksterne samarbejdspartnere til blandt andet teknisk drift og forbedringer af hjemmesiden samt målrettet markedsføring.

 

Tidsrum for opbevaring, eller hvilke kriterier der anvendes til at fastlægge tidsrum.

Oplysningerne opbevares i det tidsrum der er tilladt, i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem,  når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring.

 

  • Køb eller kommunikation via hjemmeside

 

Når du køber et produkt eller kommunikerer med os på hjemmesiden, indsamler vi de oplysninger du selv angiver:

 

  • navn
  • adresse
  • mailadresse
  • telefonnummer
  • betalingsmåde
  • leveringsønsker
  • IP-adresse

 

I tilfælde af, at det er nødvendigt, at få oplyst dit konto nummer, p.g.a. tilbagebetaling, vil denne mail blive slettet efter 1 år.

 

Formålet med indsamlingen

Levering af bestilte produkter, så vi kan overholde vores aftale med dig, samt administration af dine rettigheder til at returnere og reklamere og overholdelse af krav til bogføring og regnskab.

 

Retsgrundlaget

 

Vores behandling af dine personoplysninger sker på baggrund af vores aftale om at levere en varer til dig, samt for at overholde vores retlige forpligtelse der påhviler os som dataansvarlig i EU Persondataforordningens art. 6, stk. 1, litra b og c.

 

Modtagere af oplysninger

 

PostNord der forestår leveringen af de købte varer til dig.

 

Tidsrum for opbevaring, eller hvilke kriterier der anvendes til at fastlægge tidsrum

Oplysningerne bliver slettet 3 år efter købet, medmindre vi har et legitimt behov for at opbevare oplysningerne i længere tid, f.eks. hvis det er nødvendigt for at retskrav kan fastlægges, eller hvis opbevaring er nødvendig for at vi kan opfylde et lovkrav. Regnskabsmateriale opbevares i 5 år.

 

  • Tilmelding af nyhedsbrev

 

Når du tilmelder dig til vores nyhedsbrev, indsamler vi følgende oplysninger:

  • navn
  • mailadresse

 

Formålet med indsamlingen

At varetage vores interesse i at kunne levere et nyhedsbrev til dig.

 

Retsgrundlaget

Vores behandling af dine personoplysninger sker på baggrund af interesseafvejningsreglen i EU Persondataforordningens art. 6, stk. 1, litra f.

 

Modtagere af oplysninger

Eksterne samarbejdspartnere til teknisk drift af hjemmesiden samt målrettet markedsføring.

 

Tidsrum for opbevaring, eller hvilke kriterier der anvendes til at fastlægge tidsrum

Oplysningerne gemmes så længe du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

 

  • Køb via rekvisition

I tilfælde af, at du har en rekvisition til køb af sko eller til reparation af sko hos vores skomager, bruger vi oplysningerne fra rekvisitionen, til at udstede en faktura. Vi opbevarer informationerne i 5 år i henhold til bogføringsloven. Faktura vil blive fremsendt pr. mail.

 

  • Leveringer via leverandør

I nogle tilfælde tilbyder vi, at du mod betaling i butikken kan få varen tilsendt direkte fra leverandøren til din hjemmeadresse. I disse tilfælde videregiver vi dit navn, adresse og e-mail til vores leverandør, der udelukkende benytter informationerne til at foretage leverancen af den vare, du har købt. Dine kontaktinformationer opbevares af os og leverandøren i 5 år i henhold til bogføringslovgivningen og slettes derefter.

 

  1. Dine rettigheder

 

Ret til at se oplysningerne

Du har ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger vi har registreret om dig, formålet med registreringen, kategorier af personoplysninger, modtagere af oplysningerne, samt hvorfra oplysningerne stammer.

 

Ret til berigtigelse

Du har ret til at få berigtiget og ajourført de personoplysninger, vi har registreret om dig.

 

Ret til sletning

Du har ret til at få slettet de personoplysninger vi har registreret om dig. Ønsker du at få slettet dine personoplysninger, sletter vi alle oplysninger, som vi ikke efter lovgivningen er pålagt at skulle gemme.

 

Ret til begrænsning af behandling

Du har i visse tilfælde ret til at få behandling af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på et retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.

 

Ret til indsigelse

Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores eller lovlige behandling af dine personoplysninger.

 

Ret til at transmittere oplysninger

Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring.

 

Retten til at tilbagekalde samtykke

Du har til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage. Dette kan du gøre ved at kontakte os på de kontaktoplysninger, der fremgår øverst på siden.

 

  1. Sikkerhed

Vi har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes, ændres eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.

Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har adgang til oplysningerne.

 

  1. Klageinstans

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Se kontaktoplysninger og mere om klageadgang på Datatilsynets hjemmeside www.datatilsynet.dk

Butikker

Skolageret · Gravene 31-33 · Viborg
Tlf. 86 62 03 44 · info@skolageret.dk
CVR 32 57 81 28

mandag-onsdag:
torsdag:
fredag:
lørdag:
1. lørdag i måneden

kl. 10.00-17.30
kl.   9.30-17.30
kl.   9.30-18.00
kl.   9.30-13.00
kl.   9.30-14.00

 

ECCO · Sct. Mathias Centret
Tlf. 86 60 13 33
· ECCO@skolageret.dk
Samme åbningstid som Skoshop

 
SKOSHOP · Sct. Mathias Centret
Tlf. 86 61 14 66
· skoshop@skolageret.dk
 
mandag-torsdag:
fredag:
lørdag:
kl.   9.30-18.00
kl.   9.30-19.00
kl. 10.00-15.00

 

WEBSHOP KUNDESERVICE
Tlf. 20 90 73 26
E-mail: shop@skolageret.dk

 
mandag-fredag
lørdag
kl. 10.00-17.00
kl. 10.00-12.00