Vinterstøvler børn - vinterstøvler dame og vinterstøvler herre

Se vores flotte udvalg af lækre, smarte vinterstøvler i robust og fantastisk kvalitet, her på vores webshop.

Se udvalget af vinterstøvler til kvinder, mænd og børn her :

Vinterstøvler dame

Se udvalget af vinterstøvler til damer her : Vinterstøvler dame

Vinterstøvler herre

Se udvalget af vinterstøvler til herre her : Vinterstøvler herre

Vinterstøvler børn

Se udvalget af vinterstøvler til børn her : Vinterstøvler børn


Den danske vinter kræver ofte at fodtøjet er i rigtig god kvalitet og i nogle holdbare, lækre materialer. Derfor har vi et stort varieret udvalg af kvalitets vinterstøvler til ethvert behov. Vi har lækre kvalitets vinterstøvler til damer, vinterstøvler til herre og vinterstøvler til børn i mange spændende designs. Trenden indenfor vinterstøvler skifter fra år til år, men der er helt klart også nogle klassiske vinterstøvler som bare er moderne år for år, og som er super holdbare. Du kan få vinterstøvler med flotte mønstre, prints og rigtig fine detaljer, samtidig med at funktionaliteten af støvlen jo også spiller ind. Alle vores vinterstøvler er fra de kendte kvalitets skofabrikanter, så du kan være sikker på at kvaliteten er i orden og vinterstøvlerne kan holde til det danske vejrs luner.

Se mærker her :

ECCO vinterstøvler
Rieker vinterstøvler
Primigi vinterstøvler
Hummel vinterstøvler
Angulus vinterstøvler
Green Comfort vinterstøvler
Viking vinterstøvler
Superfit vinterstøvler
Merrell vinterstøvler
Kangaroos vinterstøvler
Geox vinterstøvler
Tamaris vinterstøvler
Rugged Gear vinterstøvler
Gabor vinterstøvler
Bundgaard vinterstøvler
Enfant vinterstøvler
Bisgaard vinterstøvler
.

Du kan få vinterstøvler med lækkert, tykt fór som varmer dine kolde fødder gennem hele vinteren, eller du kan få en støvle med kun en smule fór, så du også kan have dem på de dage hvor solen måske står højt på himlen, men hvor vinden er ekstra kold. Vinterstøvler uden fór, kan fås i mange forskellige designs og kan bruges både til hverdag og til fest i de kolde måneder. Når det kommer til kvaliteten af støvlen går vi aldrig på kompromis, og der er vinterstøvler til ethvert behov i vores webshop. Det kan være praktisk at en vinterstøvle eller vintersko er vandtæt, og har man behov for det, skal man sørge for at købe en vinterstøvle med et tex-materiale. Tex-materialet, som eksempelvis GoreTex, er en membran i støvlen som stopper vandmolekylerne fra at trænge ind i støvlen. Derudover er de fleste vinterstøvler vandafvisende, og kan imprægneres med beskyttende midler, så vandet glider af støvlen uden at trænge ind. Selve imprægneringen skal holdes ved lige, for at opnå det bedste resultat. Imprægneringen afhænger også meget af hvilket materiale vinterstøvlen er lavet i, da ægte læder tager imod imprægneringen meget bedre, hvor midlet har svært ved at trænge igennem kunstige materialer, så det kan danne en afvisende hinde. Dette skal man være opmærksom på, både når man køber støvlen og når man køber plejemidler til vinterstøvlerne.

Vi har et bredt udvalg af vinterstøvler til både, børn, herre og damer, og der er støvler med den mest optimale pasform til enhvers individuelle behov. Vinteren kan være en periode med mange uheld fordi folk glider rundt på de isbelagte fortov, de snedækkede parker og de glatte veje, og her kan det være en kæmpe fordel at have fokus på at vinterstøvlerne er skridsikre. Vinterstøvlerne i vores sortiment har selvfølgelig i forvejen en god sål under bunden, så man ikke glider rundt på isen, men især børn og ældre kan have stor gavn af ekstra skridsikre vinterstøvler. Udover at sålen i vinterstøvlerne skal være skridsikre i bunden er det også vigtigt at selve sålen er stødabsorberende, da man gerne har vinterstøvlerne på i mange timer af gangen. Det er derfor vigtigt at man ikke overbelaster sin krop ved at have vinterstøvler på som ikke rigtig giver efter når man går, men er opmærksom på at sålen skal kunne give efter og virke stødabsorberende når man går. Fordi fødderne tit får det varmt i et par gode vinterstøvler, indeholder vores vinterstøvler også svedtransporterende såler. Dette modvirker både sved og lugt i støvlen og forlænger derved vinterstøvlens levetid.

Vinterstøvler damer
Vinterstøvler til damer er med til at afslutte det helt perfekte vinter-outfit. Nogle kvinder vælger praktisk, hvor andre vælger efter modetendenser eller design – det er meget forskelligt, og her hos Skolageret har vi noget til enhver smag.  Vi har et stort udvalg af lækre, flotte, varme og gode vinterstøvler til kvinder.
Det danske vejr er ikke altid til at regne med om vinteren og det gør at vi som regel har behov for flere udgaver af en vinterstøvle. Det vil altså sige at man til de helt kolde dage med meget sne på vejene skal have et par lækre, tykke, varme vinterstøvler på, som både kan holde kulde og sne ude af støvlerne, så fødderne er varme og tørre når du går gennem sneen. Man har altid mulighed for at imprægnere sine vinterstøvler med vandafvisende plejemidler, så vand og sne glider af støvlen uden at trænge ind, men alt afhængig af ens behov, skal denne imprægnering holdes ved lige. Imprægneringen afhænger samtidig af det materiale ens vinterstøvle er lavet af – her taler vi ægte læder eller syntetisk læder, ruskind, nubuck eller andet. Hvis man derfor opholder sig meget ude om vinteren og ved at man bliver mødt af al slags vejr, kan man købe en vandtæt støvle med et tex-materiale som holder dine fødder både tørre og varme i alt slags vejr, samtidig med at dine fødder kan ånde.
Du kan få vinterstøvler til damer som er med rigtig tykt fór og du kan også få nogle med mindre fór som derfor er mindre varme, og det kommer selvfølgelig an på dit behov og dine fødders behov. Nogle har meget varme fødder generelt og derfor ikke behov for den helt tykke fór i støvlen, men hvor andre har svært ved kulde og altid har kolde fødder – her får man brug for en dejlig tyk fór som kan pakke fødderne godt ind og samtidig lade dem ånde, så de bedre kan holde sig varme.
En støvle helt uden fór, er helt klassisk for vinterperioden, fordi det er en vinterstøvle som kan bruges både til hverdag og til fest, afhængig af design og stil selvfølgelig. En langskaftet støvle, både med og uden hæl, er super god til den fine nederdel, hvor den korte ankelstøvle er klassisk til et par jeans eller en kjole. Med en støvle uden fór, kan man mixe og matche som man har lyst til og købe præcis den støvle der passer til din stil og smag. Vinterstøvler til damer kan fås med og uden hæl, og mange kvinder vælger uden hæl i vinterperioden, da is og sne på vejene gør det upraktisk at gå i høje hæle. Men skal man have en støvle på til fest, på arbejde eller lignende, kan en hæl give det ekstra prik over i’et.
Her hos Skolageret sørger vi altid for at købe ind så der er noget der passer enhver fod og stil. Vi går meget op i god kvalitet, god funktionalitet og en god pris, og med mærker som eksempelvis Ecco, Billi Bi, Geox, Marco Tozzi, Rohde og Vagabond, er der noget til alle.
Kig rundt på webshoppen eller kom ind og besøg os i butikken og se vores store udvalg i vinterstøvler til damer!

Vinterstøvler herre

Når det kommer til vinterstøvler til herre har mange mænd en tendens til at sige ”hvad skal jeg med det, jeg fryser ikke mine fødder”. Og det er vidst bare macho-manden der kommer op i dem, for jo, alle fryser deres fødder hvis de ikke har det rette fodtøj på – også mænd. De seneste år har man tydeligt kunne mærke en forbedring i udvalget af vinterstøvler til herre, og det kan nu lade sig gøre altid at finde et par vinterstøvler hos Skolageret som passer til enhver mands stil og behov. Vi har lækre, flotte vinterstøvler til herre som kan holde fødderne varme hele vejen gennem vinteren.

Til den modebevidste mand har vi altid vinterstøvler som følger tidens trends, med smarte detaljer, god funktionalitet og et fedt design. Der er noget for enhver smag, og ethvert behov. Vinterstøvler til herre kan fås med praktisk lynlås i siden, så støvlen er lige til at smutte på foden, men kan også fås mes snørebånd, som gør det ekstra nemt, men samtidig tilføjer noget til designet af støvlen. Afhængig af dit behov er der forskellige højder på skaftet på vinterstøvler til herre, og nogle minder meget om en almindelig sko, men hvor der er fór i, så fødderne holdes varme. Derudover er der den lidt længere støvle som er rigtig praktisk til blandt andet skiferie eller vandreferie i de norske fjelde. De giver et råt look som er tidsløst! På vinterstøvler til herre er der som regel fokus på en rigtig god bundsål i støvlen, så den er holdbar og meget slidstærk, og blandt andet mærker som Ecco og Sorel har lavet nogle meget slidstærke vinterstøvler til herre med både en vandtæt GoreTex-membran og et praktisk design med snørebånd og en god pasform.

Afhængig af dit behov vil der være vinterstøvler som kan bruges både til hverdag og til fest, så dine fødder er godt dækket ind i en hvilken som helst situation. At have super varme fødder i en godt fóret vinterstøvle er ikke så god en oplevelse til din kusines fødselsdag, men her kan en fin læderstøvle i et flot design og med god pasform være et alternativ. Hvis du ikke skal ud og slå dig løs i en sneboldkamp og risikere våde fødder, er en almindelig herrestøvle super. Hvis den derimod står på gåture i sneen eller leg i haven med ungerne, er det vigtigt at have det rette fodtøj på til formålet.

Vinterstøvler børn

Det er vigtigt at børn har det rigtige fodtøj om vinteren. For det første kan det være en kold omgang at være i Danmark i vintermånederne, men hvis man også skal på skiferie eksempelvis, er fodtøjet ekstra vigtigt på grund af de mange ekstra timer der bliver tilbragt i sneen.. Vinterstøvler til børn skal være varme nok til at holde børnenes fødder lune hele vinteren, men samtidig være praktiske fordi børn jo leger og slår sig løs i naturen. Den danske vinter er perfekt til en masse leg i haven, i skoven og andre steder i naturen, men det kræver at vinterstøvlerne er egnet til det. Ét enkelt par vinterstøvler til børn er ikke nok, da vinteren kan være lunefuld – varm den ene dag og bidende kold den næste. Så husk at kigge på hvad støvlerne skal bruges til, altså hvilket formål de skal opfylde, og her vil du formentlig finde situationer som kræver forskellige vinterstøvler til dit barn. Vi har vinterstøvler til både drenge og piger som passer til ethvert vejr og som giver dig sikkerhed for at dine børn får et par varme, lækre, praktiske, flotte vinterstøvler.

En varm, vandtæt vinterstøvle er god til de kolde dage hvor børnene bygger snemand i haven, kører på kælk i parken eller leger sneboldkamp i skolen. Vinterstøvlen skal samtidig støtte rigtig godt op omkring anklen, da børnene gerne løber rundt og kan falde i den glatte sne, og hvis ikke vinterstøvlerne støtter godt rundt om foden, kan det gøre rigtig ondt.  Hvis solen skinner og vinden er kold, men at det vil være alt for varmt med fór i vinterstøvlerne, er det godt at have et par til eksempelvis at tage på i skole, eller på besøg hos mormor og morfar. Børns fødder kan hurtigt blive varme, men ligesom med mænd og kvinder er det forskelligt fra barn til barn. En almindelig hverdags støvle til børn kan både fås til piger og drenge, hvor støvlen i sig selv er uden fór men varm nok til at holde kulden ude. Alle vinter støvler til børn kan fås i forskellige designs, farver og mønstre, og der er selvfølgelig både til piger og drenge. Udover de mange fine designs der findes indenfor vinterstøvler til børn, er vandtætheden selvfølgelig også ekstremt vigtig. Igen fordi at børn ofte leger meget udenfor, også om vinteren, og her er det vigtigt at de ikke render rundt med våde og kolde fødder, men i stedet får en vandtæt vinterstøvle som kan holde sne og kulde ude af støvlerne. Et tex-materiale er en form for membran inde i støvlen, som sørger for at vandmolekylerne ikke kan trænge ind i vinterstøvlerne, og det gør at støvlen bliver vandtæt, og dette er den form for membran som er sikrest og er testet til at være decideret vandtæt. Herudover kan man altid vælge at imprægnere sine vinterstøvler så de bliver vandafvisende. Husk på at der er stor forskel på om vinterstøvlerne er vandtætte eller vandafvisende.

vinterstøvler størrelseguide til dame :

vinterstøvler til dame str 35 - 39
dame vinterstøvler str 35 - dame vinterstøvler str 36 - dame vinterstøvler str 36.5 - dame vinterstøvler str 37 - dame vinterstøvler str 37.5 - dame vinterstøvler str 38 - dame vinterstøvler str 38.5 - dame vinterstøvler str 39 - dame vinterstøvler str 39.5

vinterstøvler til dame str 40 - 43
dame vinterstøvler str 40 - dame vinterstøvler str 40.5 - dame vinterstøvler str 41 - dame vinterstøvler str 42 - dame vinterstøvler str 43 - dame vinterstøvler str 44

vinterstøvler til dame str 3.5 - 9
dame vinterstøvler str 3.5 - dame vinterstøvler str 4 - dame vinterstøvler str 4.5 - dame vinterstøvler str 5 - dame vinterstøvler str 5.5 - dame vinterstøvler str 6 - dame vinterstøvler str 6.5 - dame vinterstøvler str 7 - dame vinterstøvler str 7.5 - dame vinterstøvler str 8 - dame vinterstøvler str 9


vinterstøvler størrelseguide til herre :

vinterstøvler til herre str 39 - 40
herre vinterstøvler str 39 - herre vinterstøvler str 40

vinterstøvler til herre str 41 - 48
herre vinterstøvler str 41 - herre vinterstøvler str 41.5 - herre vinterstøvler str 42 - herre vinterstøvler str 42.5 - herre vinterstøvler str 43 - herre vinterstøvler str 43.5 - herre vinterstøvler str 44 - herre vinterstøvler str 44.5 - herre vinterstøvler str 45 - herre vinterstøvler str 46 - herre vinterstøvler str 46.5 - herre vinterstøvler str 47 - herre vinterstøvler str 48

vinterstøvler til herre str 5 - 13
herre vinterstøvler str 5 - herre vinterstøvler str 5.5 - herre vinterstøvler str 6 - herre vinterstøvler str 6.5 - herre vinterstøvler str 7 - herre vinterstøvler str 7.5 - herre vinterstøvler str 8 - herre vinterstøvler str 8.5 - herre vinterstøvler str 9 - herre vinterstøvler str 9.5 - herre vinterstøvler str 10 - herre vinterstøvler str 10.5 - herre vinterstøvler str 11 - herre vinterstøvler str 11.5 - herre vinterstøvler str 12 - herre vinterstøvler str 12.5 - herre vinterstøvler str 13


vinterstøvler størrelseguide til børn :

vinterstøvler til børn str 18-19
børne vinterstøvler str 18 - børne vinterstøvler str 19

vinterstøvler til børn str 20 - 29
børne vinterstøvler str 20 - børne vinterstøvler str 21 - børne vinterstøvler str 22 - børne vinterstøvler str 23 - børne vinterstøvler str 24 - børne vinterstøvler str 25 - børne vinterstøvler str 26 - børne vinterstøvler str 27 - børne vinterstøvler str 28 - børne vinterstøvler str 29

vinterstøvler til børn str 30 - 39
børne vinterstøvler str 30 - børne vinterstøvler str 31 - børne vinterstøvler str 32 - børne vinterstøvler str 33 - børne vinterstøvler str 34 - børne vinterstøvler str 35 - børne vinterstøvler str 36 - børne vinterstøvler str 37 - børne vinterstøvler str 38 - børne vinterstøvler str 39

vinterstøvler til børn str 40
børne vinterstøvler str 40

 

 

 

Butikker

Skolageret · Gravene 33 · Viborg
Tlf. 86 62 03 44 · info@skolageret.dk
CVR 32 57 81 28

mandag-onsdag:
torsdag:
fredag:
lørdag:
1. lørdag i måneden

kl. 10.00-17.30
kl.   9.30-17.30
kl.   9.30-18.00
kl.   9.30-13.00
kl.   9.30-14.00

 

 

 

ECCO · Sct. Mathias Centret
Tlf. 86 60 13 33
· ECCO@skolageret.dk
Samme åbningstid som Skoshop

 
SKOSHOP · Sct. Mathias Centret
Tlf. 86 61 14 66
· skoshop@skolageret.dk
 
mandag-torsdag:
fredag:
lørdag:
kl.   9.30-18.00
kl.   9.30-19.00
kl. 10.00-15.00

 

 

 

WEBSHOP KUNDESERVICE
Tlf. 20 90 73 26
E-mail: shop@skolageret.dk

 
mandag-fredag
lørdag
kl. 10.00-17.00
kl. 10.00-12.00